dimarts, 12 de maig de 2009

Anàlis assaigs de la 1a semifinal

La final s'acosta i avui després de l'assaig general voldria fer-vos un glide del que veureu a partir de les 01:30 AM per la 2 de TVE.

Els presentadors són lamentables, sobretot ella, que no sé d'on l'han tret.
1. Montenegro no impacta i no marca territori. Passa completament desapercebuda de no ser pels atributs del seu ballarí.
2. La República Txeca no tindria possibilitats de passar si no fos perquè potser la població romaní d'Europa podrien ajudar-lo. La cançó no val res, però és simpàtic. No m'estranyaria que passés.
3. Bèlgica és un intent de voler fer-se el freakie i a sobre no ensurtir-se'n.
4. Bielorrússia intenta fer un show decent amb la pobre cançó que porta. L'any passat van fer un canvi important en directe però no els va fer passar a a la final. Després de veure l'últim assaig diria que són el primer país que impacta al principi. Ja veurem.
5. Sense cap dubte Suècia passarà a la final però als fans ens ha decebut força la seva actuació, tot i així és resultona.
6. Armènia arrassa a l'estadi. L'actuació és esplèndida i aixeca tot el públic a ballar. M'atreviria a donar-li un Top 5 a la final.
7. Andorra estimada, no passem. Tant de bo m'equivoqui però penso que és una cançó que agrada a tothom però no destaca prou com per votar-la. Espero equivocar-me.
8. El tema suís és boníssim però és d'un tipus de públic que dubto que estigui miri el Festival. Si passa serà bo per a la qualitat de la final, però crec que li faltaran vots.
9. Turquia igual que Armènia provoca molt a l'audiència i convenç com una de les preferides al Top 5.
10. Israel agrada a tothom perquè és la primera en el seu estil i està feta amb gust. Si fos per mi, no passaria. Noa no és tan maca sembla. Això és imparcialitat. ;-)
11. Bulgària és un quiero y no puedo i un despròposit, és impressionant però caòtic, sense forma, estructura, una pluja de crits i molt avorrida. Em sorprendria si passa a la final.
12. Islàndia té com a pitjor element el vestuari segons el meu punt de vista. Balada efectiva que hauria de cridar l'atenció a l'audiència.
13. Macedònia és un horror.
14. Romania no m'agrada gens però segurament passi pel vot de la immigració, però justeta justeta.
15. Finlàndia serà aquella preferida pels eurofans que es quedarà a la semifinal. O això espero. Perden molt en directe i el show no lliga gaire amb la música.
16. Portugal sorprèn al públic i és fresca, no m'estranyaria gens veure-la el dissabte que ve.
17. No puc ser imparcial. CHIARA: BASTA YA! BOICOT!!! Però passarà...
18. Bòsnia: la millor opció. El públic s'entusiasma i és una canditata al Top 5 del dissabte que ve.

Les preferides del Vittro:

1. Bòsnia
2. Armènia
3. Turquia
4. Suècia
5. Israel
6. Andorra
7. Txèquia
8. Islàndia
9. Portugal
10. Montenegro

Crec que passen:

1. Bosnia
2. Malta
3. Portugal
4. Romania
5. Islàndia
6. Israel
7. Turquia
8. Armènia
9. Suècia
10. Bielorússia

Ho sabrem en unes hores!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada